28
mrt
'19

Zondag 31 maart '5e Halfvasten-wandeling' de leukste wandeling in de vastentijd.

De Carnavalsverenigingen in Noordwijkerhout zetten op een ludieke wijze bewegen op de agenda. Carnavalsvereniging De Keiebijters en Av-NSL organiseren de 5e editie Halfvasten-wandeling, een wandeling in de periode tussen carnaval en Pasen. Av-NSL heeft de routes uitgezet in en om Noordwijkerhout, een afstand van 5 km voor recreanten...

deze is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en een afstand van 10 km voor gevorderden. De tocht is dit jaar op zondag 31 maart, op de helft tussen carnaval en Pasen en start om 11.11 uur. Gezellig mee wandelen en samenzijn is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

10:45 uur Welkom met een heerlijk kopje koffie in de Keiebijters verenigingsruimte Langevelderweg 27 Noordwijkerhout (voormalige keuken van BAVO Hoofdgebouw)

11:11 uur START Halfvasten-wandeling met een gezamenlijke opwarming, samen met de dansmariekes en de Keietoeters warmt u uw spieren goed op, zodat u lekker losjes de wandeling kan beginnen.

De Carnavalsverenigingen Keiebijters, Kaninefaaten, Duinknijnen, Tulpkabouters en Av-NSL staan op de route met stempelposten. Onderweg komt u de pretband de Keietoeters tegen. Laat u verrassen, zij maken er een feestje van!

Na afloop is er Skihut-afterparty, een gezellig samenzijn in de verenigingsruimte van de Keiebijters, hierbij zijn ook alle toeschouwers welkom.

U komt toch ook? Doe gezellig met ons mee.

Foto's 2018 BON.