Datum: 02-06-2023 - 20:37
24
mrt
'19

Puntje voor VVSB in een weinig verhullende wedstrijd. (uitslagen + stand + samenvatting)

VVSB heeft aan de uitwedstrijd met De Treffers één punt overgehouden. In een weinig verhullende wedstrijd konden beide ploegen het net niet vinden. Op een zonnig Sportpark Zuid was het vooral een fysieke strijd tussen de Groesbekers en de Noordwijkerhouters, waar uiteindelijk geen winnaar uit kwam. De wedstrijd tussen De Treffers en VVSB ging gelijk opgaand van start...

Beide ploegen kregen wat mogelijkheden, maar de doelmannen hadden niet tot nauwelijks werk aan deze pogingen, tot de 20e minuut aanbrak. Boy van de Beek mocht een vrije trap van 25 meter gaan nemen, schoot de bal fraai over de muur heen maar zag de bal in de handen van doelman Ruben Valk belandden. Niet veel later moest Valk opnieuw handelend optreden na de poging van Niek Versteegen.

Vlak voor rust kreeg Frans van Niel een grote mogelijkheid namens VVSB, maar zijn pegel ging slechts enkele centimeters naast het doel van De Treffers. Na de rust kabbelde de wedstrijd wat voort totdat plots Abel Franssen in het strafschopgebied vrij kon uithalen. De vleugelverdediger van De Treffers schoot de bal echter zwak in waardoor Valk de bal simpel kon pareren.

VVSB had bij vlagen moeite om onder het fysieke spel van De Treffers vandaan te voetballen. Tien minuten voor tijd had de ploeg van Eric Meijers twee opgelegde kansen om alsnog op voorsprong te komen. In eerste instantie kon Jelmer Vijlbrief uithalen, maar stuitte hij op doelman Niels Kornelis. De rebound kwam voor de voeten van Richelo Fecunda, waarna opnieuw Kornelis als sta in de weg diende.

In de slotfase kreeg ook invaller Lulinho Martins nog een goede mogelijkheid, maar hij schoot na het mistasten van Bryan Sirvania wild over. De laatste kans van de wedstrijd was aan de andere kant, maar Valk hield zijn ploeg in de race door de poging van Versteegen te keren.

De Treffers – VVSB 0-0.
VVSB: Valk; Fecunda, Arroyo, Zwart, Verlaan, Vijlbrief; Van Niel, De Rijk, Bakker; Tervoert (81. Martins), Bekooij.

Tekst: Stefan van den Burg > Klik hier voor de interviews en samenvatting.

Uitslagen en stand 2e-divisie.