Datum: 01-10-2023 - 16:51
25
mrt
'19

Golfwedstrijd op Tespelduyn met de opbrengst voor 'Challenge for Panama'.

Iedereen die graag golft is van harte uitgenodigd om mee te komen doen aan de wedstrijd op 30 maart die in de vastentijd georganiseerd wordt door de parochie Sint Maarten. Die wordt gespeeld op Golfbaan & Landgoed Tespelduyn. U hoeft geen deel uit te maken van de parochie, de wedstrijd is open voor iedereen die een baanpermissie heeft van Tespelduyn of HCP54...

Dit jaar is het goede doel om de levensomstandigheden van een aantal families in Coral del Piedras in Panama te verbeteren. De mensen leven daar in zeer armoedige omstandigheden en een Nederlandse stichting “Challenge for Panama” probeert daar verandering in te brengen. Gaat u deze uitdaging ook aan? Dubbel plezier: eerst voor u hier en daarna voor de mensen daar!

De kosten zijn € 28,- pp., voor leden van Tespelduyn € 10,-. U kunt zich voor deze wedstrijd aanmelden via de website van de parochie: www.parochiesintmaarten.nl, daar vindt u onder activiteiten van de vastenactie een link om een aanmeldingsformulier in te vullen. Inlichtingen Jacques Duindam: 06-23261514.

Foto PR