Datum: 04-06-2023 - 05:53
24
mrt
'19

Gezellige spel- en muziekmiddag voor gasten Zonnebloem Noordwijkerhout. (foto's)

Op vrijdag 22 maart was er een gezellige spel- en muziekmiddag van De Zonnebloem afd. Noordwijkerhout in het Victorhuis. De gasten werden door de vrijwilligers of bekenden gebracht en zij zorgden ervoor dat iedereen om 13.30 uur van een kopje koffie of thee met een petitfour kon genieten. Na een woord van welkom door de organisatie...

werd met de spelletjes begonnen en al gauw hoorde je de sjoelstenen in de sjoelbakken door de poortjes glijden. Ook het blik gooien werd enthousiast gedaan, terwijl anderen stevig zaten te klaverjassen, Rummikub of Triominus speelden. Ook gouden oude spelletjes zoals Ganzenbord, Mens-erger-je-niet en Memorie werden vol enthousiasme gespeeld terwijl de vrijwilligers voor een tweede rondje zorgen. 

Na een uurtje werden de spelletjes opgeruimd. Toen een ieder was voorzien van een drankje kwam het kinderkoor van de parochiekern St. Victor o.l.v. Mw. Tanja Klint en met muzikale begeleiding op gitaar van de heer Jaap Stap zingend binnen gelopen. Iedereen genoot volop van de kinderstemmen en de gasten klapten bij diverse liedjes vol overgave mee, het was van twee kanten genieten.

Na de pauze waar een ieder weer van een hapje en een drankje genoot volgden er liedjes die iedereen mee kon zingen. Om 16.30 uur werden de gasten weer naar huis gebracht en konden zij en de vrijwilligers van De Zonnebloem terugkijken op een zeer geslaagde middag.

Foto's Zonnebloem Noordwijkerhout.