Datum: 06-06-2023 - 12:39
23
mrt
'19

Druk bezochte 2e Lentefeest bij Jansen's Overseas met een hele mooie opbrengst voor de zorgboerderij. (foto's)

De lente is deze week officieel van start gegaan en Bloembollenbedrijf Jansen's Overseas op de Schippersvaartweg vierde dat, na het succes van vorig jaar, met het 2e 'Lentefeest' vol met activiteiten op zaterdag 23 maart. Jansen's Overseas had dit jaar nog groter uitgepakt en de bedrijfshallen stonden helemaal vol met vooral snijtulpen en bloembollen op pot...

(de specialiteit van Jansen's Overseas) en nog veel meer, die de bezoekers ook nog eens voor een heel zacht prijsje konden kopen. Ook de kinderen hoefden zich op deze dag niet te vervelen, zij konden ponyrijden, zich uitleven op een luchtkussen, zich laten schminken en vertoonde een goochelaar zijn kunsten.

Net als vorig jaar waren op speciaal verzoek van Jansen's Overseas op dit 'Lentefeest', de vrijwilligers en cliënten present van boerderijwinkel 'Appeltje Eitje' van de Zorgboerderij De Hafakker van Raamwerk. Zij stonden met een kraam vol met zelfgemaakte spullen en etenswaren en die vonden gretig aftrek bij de bezoekers.

Bloembollenbedrijf Jansen's Overseas had al eerder aangegeven dat de volledige opbrengst van dit '2e Lentefeest' als donatie wordt gedaan aan Zorgboerderij De Hafakker van Raamwerk. Het bloembollenbedrijf laat weten bijzonder verheugd te zijn over de zeer grote belangstelling voor het Lentefeest.

Opbrengst Lentefeest.
De opbrengst van deze dag, als donatie voor de zorgboerderij, werd namens Jansen's Overseas bekend gemaakt door Winanda van der Krogt en was maar liefst 5246 euro en zal gebruikt gaan worden om een prachtige ponykar te kopen.

Foto's BON.