Datum: 28-09-2023 - 00:24
16
mrt
'19

De film 'Dorst' in de bioscoop van Munnekeweij.

Zondagmiddag 31 maart kunt u opnieuw genieten van een leuke film in de bioscoopzaal van Munnekeweij. Deze keer wordt de drama/comedy film 'Dorst' vertoond. De entree is gratis, maar let op 'vol is vol'. De consumpties zijn voor eigen rekening en kunnen voldaan worden met de consumptiekaart die verkrijgbaar is bij de servicebalie....

Om 14.00 uur vangt de film aan en u dient uiterlijk 13.45 uur aanwezig te zijn bij Woonzorgcentrum Munnekeweij Via Antiqua 25 in Noordwijkerhout. Als u gebruik wilt maken van onze tuktuk dan kunt u dit tijdig reserveren bij de servicebalie. Voor verdere inlichtingen 0252-375544. 

Iedere laatste zondag van de maand in de maand met de R vertonen wij een film. De eerstvolgende film is 'Het leven is vurrukkulluk' op zondag 28 april 2019.

De film: Dorst
Coco heeft geen flauw idee wat ze met haar leven moet. Totdat haar moeder terminaal ziek blijkt. Ze grijpt het nieuwe doel in haar leven met beide handen aan en trekt bij haar moeder in om voor haar te zorgen. Niet gehinderd door hun afstandelijke relatie of door haar moeders wens alleen te willen sterven.

Geregisseerd door Saskia Diesing en bekende spelers zoals Elise van 't Laar, Simone Kleinsma en Leopold Witte.

Tekst en foto Munnekeweij.