Datum: 25-09-2023 - 02:47
15
mrt
'19

Nieuws+uitslagen bridgeverenigingen en clubs, Gezelligheid Troef, Het Juiste Bod, Gambri en BC De Schelft.

Noordwijkerhout is verschillende bridgeverenigingen en bridgeclubs rijk en heel wat dorpsgenoten beleven veel plezier aan dit kaartspel. De uitslagen kunt u iedere week bekijken op Blik Op Noordwijkerhout. We geven u nieuws, verslag en uitslagen van de Bridgevereniging Gezelligheid Troef, Bridgeclub De Schelft, Bridgeclub Het Juiste Bod en van Senioren Bridgeclub Gambri....

Hierbij nieuws, een eventueel verslag en de uitslagen.

Bridgeclub De Schelft 11-03-2019
Op 11 maart werd de afsluitende speelavond van ronde vier gehouden. Een monsterscore werd gezet in de A lijn door het paar Her Geerlings/Fred Warmerdam. De bovenste 3 paren promoveren, terwijl de onderste drie paren het een lijntje lager moeten gaan zoeken. De inschrijving voor de Kroegendrive op 30 mei, Hemelvaartsdag is geopend. Aanmelden kan via de mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zie ook de website: www.nbbclubsites.nl/club/9028/.  > Klik hier voor de uitslagen. (pdf)

Bridgevereniging Gezelligheid Troef 14-03-2019:
Buiten nat en winderig, binnen warm en gezellig. De hoogste score was weer in e gele lijn voor Conny en Dick met 64,04 %. Over 2 weken wordt het seizoen gezellig afgesloten met een chinees. > Klik hier voor de uitslagen.

Seniorenbridgeclub Gambri 14-03-19:
Klik hier voor de uitslagen. (pdf) 

Bridgevereniging Het Juiste Bod 13-03-2019:
> Klik hier voor de uitslagen. (pdf)