Datum: 27-09-2023 - 23:46
06
mrt
'19

Succesvolle start vitaliteitstesten onder senioren.

Max Vitaal is een project dat door het Sportbedrijf Noordwijk wordt uitgevoerd in opdracht van de gemeente Noordwijk. Senioren tussen de 65 en 75 jaar krijgen de mogelijkheid om hun vitaliteit te meten op zaterdagen in maart. Zo worden ze bijvoorbeeld onderworpen aan een reactie- en wandeltest. Afgelopen zaterdag heeft de eerste vitaliteitstestdag plaatsgevonden...

in de sporthal op de Duinwetering in Noordwijk. De reacties afgelopen zaterdag louter positief. Onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers hebben circa 100 personen tussen de 65 en 75 jaar deelgenomen aan de vitaliteitstesten.

Er staan nog vier testdagen op het programma, waarvan twee zaterdagen in Noordwijk en twee in Noordwijkerhout. Inschrijven is nog altijd mogelijk voor inwoners in de leeftijd van 65 tot en met 75 jaar, want er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wees er wel snel bij, want vol=vol! Op www.maxvitaal.eu is alle benodigde informatie terug te vinden voor de inschrijving.

Mocht u meer informatie willen of hulp nodig hebben bij de inschrijving, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 45 64 59 80. Daarnaast is het ook nog mogelijk om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan deze vitaliteitsdagen, neem hiervoor ook contact met ons op.

Foto PR.