Datum: 01-06-2023 - 09:58
01
mrt
'19

Ad LIP-groep Jeugdtheater Tikkie speelt musical 'Kans'.

De Ad LIP-groep (van 12 tot 22-jarigen) van Jeugdtheatergroep Tikkie speelt 6 en 7 april aanstaande de mooie musical ‘Kans’. Het ontroerende verhaal van deze musical is geïnspireerd op een prachtige film over het waargebeurde verhaal van het ontstaan van kindvriendelijke kinderafdelingen in ziekenhuizen en kinderziekenhuizen. Tot op de dag van vandaag...

worden deze gebouwen ontworpen met de principes van de ontwerpers waar deze film over gaat. Schrijver, componist en regisseur Peter Geurts heeft dit in zijn verhaal overgezet naar het ontwerpen van een theater voor kansarme jongeren. Het is een indrukwekkend verhaal met prachtige meeslepende muziek en voor velen herkenbare scènes.

Maar er is ook genoeg ruimte voor show, sprankelende dans (gemaakt door choreografe Lynn Duivenvoorden) en humor. Hierdoor is het een musical geworden die geschikt is voor het hele gezin vanaf 8 jaar. De cast van Tikkies Ad LIP-groep was bij de eerste repetitie erg onder de indruk en dat heeft zich vertaald in een enorme drive om er een prachtige show van te maken.

Met veel passie speelt, zingt en danst de cast waardoor het verhaal schitterend over het voetlicht zal komen. Kaarten a € 6,00 kunnen gereserveerd worden op de website: www.tikkie.nl of aan de deur (pinnen kan) maar wees er snel bij want vol is vol!

Uitvoeringen:
Zaterdagavond 6 april 2019 aanvang 19.30 uur
Zondagochtend en middag 7 april 2019 aanvang 11.30 uur en 15.30 uur
In het Forum van het Teylingen College locatie Leeuwenhorst, Noordwijkerhout

Foto Jeugdtheatergroep Tikkie.