Datum: 02-10-2023 - 17:51
28
feb
'19

'Blik Op Carnaval in Kokkerhout' met nieuws, agenda, foto's en promo-filmpjes.

Bijna is het zover en dan barst het carnaval in alle hevigheid weer los in ons durrepie Kokkerhout. Hierbij organiseren horecaondernemers Café Het Feest van HarryResidentie Café van der GeestFeestcafé Madero en de diverse carnavalsverenigingen: Kaninefaaten, Duinknijnen, Keiebijters en Tulpkabouters weer leuke, gezellige en te gekke carnavalsfeesten....

op de verschillende locaties in het grootste carnavalsdorp boven de rivieren. Met de pagina 'Blik Op Carnaval in Kokkerhout' (die standaard bij BON bovenaan staat) kun je de verschillende carnavalsagenda's bekijken en zien welke feesten er allemaal plaatsvinden. Tevens kun je ook op deze carnavalspagina ook alle carnavalsberichten bekijken die er de afgelopen tijd op BON zijn geplaatst met hun eventuele foto's en/of filmpjes.   

Promo-filmpje.
Alle deelnemers van 'Carnaval in Kokkerhout' hebben de afgelopen tijd aan hun draaiende, zingende, muziek makende, maar in ieder geval sfeer verhogende artiesten, DJ's en bands van de komende carnavalsfeesten gevraagd, om een leuk promo-filmpje te plaatsen op hun sociale media en hiermee het 'Carnaval in Kokkerhout' flink op de kaart te zetten. (zie ook hieronder)

Nieuw logo nieuwe kiel!
Vier jij Carnaval in Kokkerhout? Trek je kieltje aan en dweilen maar! Geen kiel of wordt het tijd voor een nieuwe? Kies je kleur! Suzanne's Feestshop in de Havenstraat regelt dat KLD Graphics jouw kiel bedrukt met het nieuwe kleurrijke logo van Carnaval in Kokkerhout! Nu € 25,00! Klik hier voor een voorbeeld.

Hieronder kun je de tot nu toe ingezonden promo-filmpjes bekijken:

* Feesthal van de Keiebijters > De Alpenzusjes

* Feesthal van de Keiebijters > De Band Boulevard

* Cafe Van der Geest > Lytse Hille

* Cafe Van der Geest > The Euros

* Cafe Van der Geest > Bennie Solo

* Cafe Het Feest van Harry > Party DJ Marco

Cafe Het Feest van Harry > Barry Badpak

* Cafe Het Feest van Harry > De Sjonnies & VVSB-trainer Eric Meijers