Datum: 28-05-2023 - 04:53
25
feb
'19

Hein Stufkens, Arjan Houwaart en Roosje Houwaart brengen kook- en leesboek 'Eten met geweten' uit.

Op zondag 24 februari werd in Restaurant de Jonge Garde van de KTS in Voorhout het boek 'Eten met geweten' gepresenteerd. Uitgeverij Berne Media uit Heeswijk en tv presentatrice Annemiek Schrijver spraken de aanwezigen en de makers van het boek toe. Waarna ook Hein Stufkens uit Cadzand en Arjan Houwaart uit Noordwijkerhout (twee zwagers) hun aandeel toelichtte...

Een boek vol verrassende, vegetarische gerechten voor 4 seizoenen ondersteund door luchtige anekdotes over het vegetarisme door de eeuwen heen. Een uniek project van 3 familieleden die elk hun aandeel hebben gehad in dit schitterende kook/leesboek.

Arjan Houwaart, werkzaam als teamleider Horeca, Bakkerij, Toerisme op de KTS in Voorhout is verantwoordelijk voor de recepturen en bereidingswijzen.

Dochter Roosje Houwaart, eigenaresse van Creatief Styling Studio Roos, heeft de illustraties en opmaak van het boek verzorgd.

Hein Stufkens, schrijver, dichter, filosoof nam de teksten van de columns voor zijn rekening. Tezamen hebben zij, het momenteel zeer actuele vegetarisch koken op een mooie manier weergegeven in dit boek. 

De recepturen zijn niet te ingewikkeld en gemakkelijk te bereiden. Zeker ook als je geen vegetariër bent ligt er een uitdaging om ermee aan de slag te gaan en zo nu en dan het vlees of de vis weg te laten uit de maaltijd.

Het boek is te verkrijgen bij de plaatselijke boekhandelaren of via een persoonlijk bericht op Facebook aan Arjan Houwaart. De prijs van het boek bedraagt € 22,50.