Datum: 29-03-2023 - 11:43
21
feb
'19

St. Vrienden van Munnekeweij schenkt bewoners permanente jacuzzi (spa). (foto's)

In december 2017 maakten een aantal bewoners van Munnekeweij, op vakantie met het woonzorgcentrum in Lunteren, kennis met het bubbelen en genieten in en van een jacuzzi (spa). Het zitten in een jacuzzi was een aantal bewoonsters zo goed bevallen dat de dames, eenmaal terug in Munnekeweij, bij de leiding van het woonzorgcentrum het verzoek neerlegde of het...

plaatsen van een jacuzzi een welkome aanvulling zou kunnen zijn voor de bewoners van Munnekeweij. Het idee kon direct op sympathie van de leiding rekenen en zo mochten twee bewoonsters op woensdag 19 september de ruimte openen met daarin een heuse jacuzzi. 

De jacuzzi (spa) zou drie maanden op proef komen om vervolgens te bekijken of de jacuzzi in de te verwachte behoefte voorziet en eventueel voor een permanente versie van het bubbelbad in aanmerking zou komen. Duidelijk is geworden dat na de proefperiode de jacuzzi, met een gebruik van 8 a 9 keer per week, in een duidelijke behoefte voorziet bij de bewoners. 

Reden voor 'Stichting Vrienden van Munnekeweij' om, met een financiële bijdrage en de welwillende medewerking van leverancier de firma CoastLine, te zorgen voor een permanente jacuzzi.

Met de ervaring van de afgelopen maanden werd er voor een iets ander model gekozen en deze werd in het bijzijn van een aantal bewoners en personeel van het woonzorgcentrum en het bestuur 'Stichting Vrienden van Munnekeweij' op woensdag 20 februari feestelijk in gebruik genomen.

Voorzitter Siem Nulkes wenste, namens het bestuur van de Vrienden, de bewoners heel veel plezier met de nu permanente jacuzzi (spa) en dat er maar veel gebruik van gemaakt mag worden.

Foto's BON.