Datum: 01-06-2023 - 17:32
18
feb
'19

NederStrandLoop: heen en weer tussen Langevelderslag – Duindamseslag met de NSL.

De atletiekvereniging Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) organiseert op 24 februari de NederStrandLoop. Deze wedstrijd gaat door duin, bos en over strand. De kenmerken bij uitstek van de AV-NSL! Al een kleine 10 jaar organiseert de NSL de NederStrandLoop. De naam is een combinatie van organisator Noordwijkerhoutse Strandlopers en de startplaats Nederzandt...

Na het startschot van 11:00 uur is de strijd op de afstanden 7,7 en 15,5 km. De route is afhankelijk van de windrichting, zodat op het strand met de wind in de rug gelopen kan worden. De finish is op het terras van Strandplaats Nederzandt. Voor de drie snelste mannen en vrouwen ( korte en lange afstand) zijn er leuke prijzen!

In dit jaargetijde is het altijd verrassend hoe de weersomstandigheden zijn, inclusief de conditie op het strand. De huidige voorspellingen zouden het mooie zonnige weertje van afgelopen weekend kunnen evenaren. De NederStrandLoop is bij de leden van de atletiekvereniging NSL erg populair mede omdat de clubkampioenschappen aan deze wedstrijd verbonden zijn. Er is geen limiet op het aantal deelnemers.

Voorinschrijving kan tot zaterdag 23 februari 12:00 via de website av-nsl.nl en kost € 7,00. Dit geldt voor beide afstanden. Na-inschrijving (€10,00) en ophalen van startnummers kan voor de wedstrijd vanaf 9:30 bij Nederzandt, Langevelderslag. Alle deelnemers ontvangen een koffie/thee bon. Een uitstekend moment om op het terras te zitten.

Ook worden er 5 appelpunten verloot onder de inzenders van de selfies met de A0 posters die aan de weg te zien zijn. Er wordt gebruik gemaakt van elektronisch tijdwaarneming. Op de locatie zijn toiletten aanwezig en is er gelegenheid tot omkleden en je tas te laten staan. Er is geen bewaakte tassenberging!

Parkeren van fietsen kan in de directe omgeving van de inschrijflocatie. Dus kom lekker op de fiets als opwarmertje! Auto’s kunnen parkeren op het betaalde parkeerterrein gelegen bij de Langevelderslag. Schrijf je in voor deze pittige loop over het strand, door duin en bos! 

De finishtijden zijn na afloop op www.av-nsl.nl te zien. De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen. Meer informatie over de NSL kunt u vinden op de website www.av-nsl.nl.