13
feb
'19

Laatste Scootmobielen Bloementoertocht rijdt op 16 april door de Bollenstreek.

Stichting De Bloemenslinger organiseert op dinsdag 16 april voor de tiende maal de Scootmobielen Bloementoertocht. Hiermee is het tweede lustrum een feit. Het is tevens ook de laatste maal dat deze toertocht voor scootmobielen wordt georganiseerd. De organisatoren merken dat het organiseren van de tocht door diverse oorzaken steeds moeizamer wordt...

en daarnaast is ook de animo voor deelname wat afgenomen. Het was voor de organisatoren een lastige keuze, want wij beseffen dat dit voor een aantal deelnemers die vanaf de allereerste keer hebben meegedaan een hard gelag is.

De organisatie is desondanks weer vol enthousiasme bezig met de voorbereidingen: een bloemrijke mooie gloednieuwe route, de “wegenwacht” van Welzorg voor pech onderweg, verkeersregelaars, bezemwagens, EHBO, ADL hulp, Muziek, Catering, enz. enz.

We rekenen op prachtig weer en halen nog één keer alles uit de kast om er weer een groot succes van te maken. U hoeft alleen voor uw eigen vervoer van en naar de Munnekeweij te zorgen en dat uw scootmobiel in goede conditie is en de accu goed is opgeladen.

De tocht begint om 9.30 uur in het atrium van de Munnekeweij. Daar zal rond 10.30 uur het startsein worden gegeven. Rond 16:30 uur bent u weer terug in Noordwijkerhout. Opnieuw is de organisatie er, dankzij de medewerking van vele sponsoren, in geslaagd dit evenement voor alle deelnemers gratis te organiseren.

Dat geldt voor het gratis een avond van te voren ophalen en ’s avonds ook weer terugbrengen van de scootmobielen als je buiten Noordwijkerhout maar wel binnen de Bollenstreek woont. Maar dat geldt ook voor een lunch tussen de middag en een tussenstop met fris, koffie of thee.

Wij roepen iedereen die gebruik maakt van een scootmobiel op deze laatste scootmobielen bloementoertocht mee te rijden en hopen dan ook dat wij een nieuw record gaan vestigen. We rekenen op meer dan 150 deelnemers.

Aanmelden om gratis mee te mogen rijden kan vanaf vandaag. Via Jaap Walen (tel: 06 538 372 62) of via het aanmeldformulier op de website van de stichting: www.debloemenslinger.nl. > Klik hier voor het programma en de route.

Foto's Hans Geerlings Blik Op Lisse.