Datum: 12-05-2021 - 20:20
11
okt
'12

Prijsuitreiking Jeugdcompetitie HSV de Arnoud.

Er is weer een einde gekomen aan de Jeugdcompetitie van HSV de Arnoud. Na tien wedstrijden kon de stand worden opgemaakt. Wie worden de prijswinnaars in de verschillende categorieën van de jeugdcompetitie? Op vrijdagavond 7 september werd dit alles..

bekend gemaakt op de gezellige prijsuitreiking aan het ‘Zonnig Spoor’.

Er waren deze avond ruim 40 personen aanwezig om dit mee te maken. Traditiegetrouw werd er afgetrapt met een ronde bingo onder het genot van een hapje en een drankje. Hierdoor zat de sfeer er direct goed in.

Na de eerste ronde bingo was het tijd om de prijswinnaars in de A en B groep bekend te maken. De nummers 1 in beide groepen waren eigenlijk geen verrassing meer (A: Daan de Kan, B: Melvin Derksen), maar wie van deze twee zou er Algeheel Kampioen zijn geworden?! Dit werd nog even spannend gehouden.

In de top 3 van beide groepen hadden er ten opzichte van de laatste uitslag geen verschuivingen meer plaatsgevonden. De nummers 1, 2 en 3 werden naar voren geroepen ontvingen hun beker en bos bloemen en mochten onder luidt applaus plaatsnemen op het erepodium. Ditzelfde gold voor de prijswinnaars van; de grootste vis, het grootse aantal vissen, het beste dagresultaat en er was zelfs een beker voor degene met de kleinste vis (zie prijswinnaars hieronder). Na uitreiking van al het eremetaal was het weer tijd voor een ronde bingo.

Voor alle deelnemers van de Jeugdcompetitie was er weer een mooie prijzentafel klaargezet. Alles in de vorm van ‘visspullen’; van zakken voer, paraplu’s tot complete hengelsets. Iedere deelnemer werd in de volgorde van de eindrangschikking (per groep) naar voren geroepen en kon kiezen uit een van deze mooie en vooral handige prijzen. Dit was dus ook het moment dat de Algeheel winnaar van de competitie werd bekend gemaakt! Het was spannend tot op de laatste wedstrijd, maar uiteindelijk trok Daan de Kan aan het langste eind! Daan wist door zijn goede vangst van de laatste wedstrijd Melvin Derksen in te halen. Dit met uiteindelijk (na aftrek van de twee slechtste resultaten) met een verschil van nog geen 50 cm! Hierbij alle prijswinnaars nogmaals van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat!

Na het verdelen van de prijzen werd er traditiegetrouw weer een ronde bingo gespeeld voor de aanwezige ouders/begeleiders van alle deelnemers. Hoofdprijs hierbij was een dinerbon (+ inleg van deze ronde) te besteden bij ‘het Wapen van Noordwijkerhout’. Deze bon werd in de wacht gesleept door Jos van Denzen (vader van deelnemers Jordy & Femke).

Als afsluiter van deze avond werd er ronde bingo gespeeld, voor alleen de deelnemers van de competitie, om de grote hoofdprijs; een compleet plateau inclusief accessoires! De trotse winnaar hiervan werd Mike Zuidhoek, welke dit plateau zeer goed kon gebruiken en hier dus ook zeer blij mee was.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond en wederom een geslaagd visseizoen. We hopen dan ook alle deelnemers volgend jaar weer te mogen begroeten aan de waterkant! Nodig vooral ook al je vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes etc. uit om ook deel te nemen aan deze leuke competitie!

Prijswinnaars 2012:

A-groep
Eindklassement (top 3):
1e Daan de Kan        2.570 cm (Algeheel winnaar)
2e Jordy van Denzen    2.059 cm
3e Dave Houdijk        2.033 cm

Meest gevangen vissen:
Daan de Kan (197 stuks)

Grootste vis:
Jordi van Denzen (55,8 cm)

Beste dagresultaat:
Daan de Kan (581 cm)

B-groep

Eindklassement (top 3):
1e Melvin Derksen    2.526 cm
2e Geert de Kan        1.555 cm
3e Lars Derksen        1.386 cm

Meest gevangen vissen:
Melvin Derksen (178 stuks)

Grootste vis:
Melvin Derksen (50,0 cm)

Beste dagresultaat:
Melvin Derksen (614 cm)

Kleinste vis (A + B groep)
Sven Derksen (6 cm)