Datum: 02-06-2023 - 21:43
04
feb
'19

Stem op het lied 'Code Blauw' van Gerrit Heen en Weer bij de 'Carnavals Top 30'.

Al jaren doet de welbekende Gerrit Heen en Weer (alias Gerrit Rotteveel), van A tot Gerrit Klussenbedrijf, mee met het Tonneprossen, Liedfestival en wat al niet meer in het carnavalsgekke Kokkerhout. Bij het laatste Liedfestival van de Kaninefaaten in De Schelft behaalde Gerrit met zijn lied 'Code Blauw' een mooie derde plaats....

Met deze echte carnavalskraker 'Code Blauw' doet Gerrit, na het succes van 2017, ook dit jaar weer mee in Drimmelen, daar organiseert de plaatselijke carnavalsvereniging de jaarlijks terugkerende lijst met de 30 beste carnavalshits. Zij vragen zich af: Wie heeft de beste carnavalskraker van de 'Carnavals Top 30'? Meer dan 100 zangers/zangeressen stuurden hun carnavalslied in. Meer informatie www.omroepdrimmelen.nl/carnaval.

Stemmen:
Via de site www.carnavalstop30.simpsite.nl kan er heel eenvoudig worden gestemd en natuurlijk het liefst op onze plaatgenoot Gerrit Heen en Weer. Hij staat inmiddels (4-2-2019 16.00 uur) met ruim 2564 stemmen op de tweede plaats bij deze 'Carnavals Top 30', dus help Gerrit aan de eerste plaats. 

Klik hier voor het lied 'Code Blauw' van Gerrit Heen en Weer op YouTube.

Foto BON.