Datum: 02-10-2023 - 16:35
03
feb
'19

Vijf prinsenparen op bezoek bij gezellige carnavalsdisco van Raamwerk. (foto's)

Ieder jaar even voor carnaval organiseren vrijwilligers van de Keiebijters een gezellige carnavalsdisco voor de bewoners en deelnemers van Het Raamwerk. In een volle Waterjuffers kwamen vrijdagavond 1 februari op de muzikale klanken van de Keietoeters maar liefst vijf Prinsenparen op bezoek. Tulpkabouters, Noortukkers, Duinknijnen, Kaninefaaten en Keiebijters ….

allen waren ze vertegenwoordigd. Na een welkomstwoordje van Prins Victorius van de Keiebijters werd een grootse polonaise ingezet. De mini- en de maxidansgarde van de Keiebijters dansten tot ieders genoegen hun showdans. Ook waren er playback optredens van diverse bewoners van het Raamwerk tot veel genoegen van vijf Prinsen en Prinsessen.

Uiteraard mocht de Noordwijkerhoutse Wals niet ontbreken, deze werd door alle aanwezigen uit volle borst meegezongen. DJ Gerard zorgde voor gezellige carnavalskrakers en alle aanwezigen hebben volop genoten. Na dit festijn togen de Prinsen en Prinsessen naar de residentie van de Duinknijnen in De Zilk voor een gezellig samenzijn.

Foto's Marc vd Molen. (meer foto's klik hier)