Datum: 01-06-2023 - 17:29
16
jan
'19

Maandag 21 januari 'MIND Blue Monday Run' bij de Duindamseslag.

Maandag 21 januari 2019 is het weer Blue Monday, volgens de Britse psycholoog Cliff Arnall de meest sombere dag van het jaar. Op deze dag vinden er verschillende MIND Blue Monday Runs plaats in heel Nederland. Dit om aandacht te vragen voor depressie. En om geld op te halen voor betere hulp. Het Socialrun team van GGZ Rivierduinen heeft ondervonden...

hoe fijn het kan zijn je hoofd “leeg te lopen” en ondertussen nieuwe ideeën en energie op te doen. Wij organiseren daarom dit jaar een loop op Blue Monday omdat deze actie op een positieve manier de aandacht richt op de ziekte depressie. Wij ondersteunen van harte de doelstelling van MIND: geld ophalen voor de ontwikkeling van ABI.

ABI is een app speciaal gemaakt voor (de omgeving van) iemand met een depressie. De app zit vol met tips en informatie om depressie bespreekbaar te maken en om ervoor te zorgen dat iemand met een depressie zich gehoord en gezien voelt. Ook kan je zelf tips toevoegen en meldingen instellen.

De loop is dus op maandag 21 januari. We lopen een rondje over het prachtige Boswachterspad Kachelduin en Malote in de Noordwijkse duinen. We starten om 14:00 uur bij het clubhuis van av-NSL op het parkeerterrein bij aan de Randweg/Duindamseslag in Noordwijk.

• Iedereen is welkom!
• Je kunt wandelen of hardlopen.
• De route kan worden ingekort.
• Het is geen wedstrijd, geniet van de omgeving!
• Er is voldoende (gratis) parkeerruimte beschikbaar, er stopt helaas geen openbaar vervoer in de buurt van het startpunt.
• Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door AV-Noordwijkerhoutse Strandlopers en Staatsbosbeheer.

Deelname kost niets, wij waarderen het erg als je de actie steunt door een bedrag over te maken via onze actiepagina. En: alleen doneren mag ook ;-) Wij stellen het op prijs wanneer je, als je mee komt lopen, je aanmeldt als lid van het team. Wij hebben dan een idee van op hoeveel mensen we mogen rekenen. En jij ontvangt een mooi t-shirt als dank voor je deelname. DOEN!

Met vriendelijke groet,
Socialrun team GGZ Rivierduinen