Datum: 01-02-2023 - 09:34
15
jan
'19

´Zing met je Hart´ wint € 2500,- voor 'Stichting Met je Hart'. (filmpje)

Samenwerken en Zingen, dat was het motto van de zangwedstrijd van Leroy en DeWitten. Hun nieuwe single “We staan hand in hand” gaat over samenwerken, Door samenwerken staan we sterk. Het verenigingsleven gaat bij uitstek over samenwerken en stáán voor je club, buurt, omgeving of land. Daarom werd aan deze singel een wedstrijd verbonden. Samen met je club, vereniging of stichting...

het refrein inzingen en spelen. De top 3 inzendingen worden verwerkt in de clip en konden een geldprijs winnen van 1000,1500 of 2500 euro.

Initiatiefnemer en vrijwilliger van Stichting Met je Hart Sjaak van Wieringen bedacht zich geen moment en trok aan de bel. De visie van Stichting Met je Hart en het lied “We staan hand in hand” (filmpje) waren een duidelijke match. Een groepje ouderen werd benaderd en zo kwamen we in december bij elkaar om het refrein in te gaan zingen. Een mooi resultaat volgde.

Een resultaat wat werd beloond als winnaar van de wedstrijd !! Stichting Met je Hart wint de wedstrijd en mocht 2500 euro in ontvangst nemen namens Leroy en DeWitten. Door dit enorme succes en het enthousiasme van onze gasten is de stichting Met je Hart Noordwijkerhout sinds januari gestart met hun eigen koor 'Zing met je Hart'. 

Foto PR.