Datum: 08-02-2023 - 18:07
14
jan
'19

Restaurantactie ’Eet met je Hart’ met een heel mooi resultaat afgesloten.

Als je eind vorig jaar uit eten bent gegaan, heb je het vast gezien: de 'EET met je hart' kaartjes op tafel bij een aantal horecaondernemingen in Noordwijkerhout. Middels deze kaartjes werden de gasten gevraagd om 1 euro per tafelrekening te doneren aan Stichting Met je hart of er was een spaarpot aanwezig voor een vrijwillige donatie. De campagne is inmiddels ten einde...

 

en vol trots kunnen wij u mededelen dat wij ruim 800 euro hebben opgehaald in 8 weken tijd. Wij bedanken de volgende ondernemingen voor hun deelname: Como & CoAll American BowlingCafetaria de KoetillerSlagerij Koot, Eeterij de Beleving, Arthur lunchroom, Santhe Dranken en Toko Noordwijkerhout.

Stichting Met je hart
Deze stichting organiseert sociale ontmoetingen voor kwetsbare ouderen. Een campagne waar bewust voor is gekozen, samen (uit) eten verbindt en deze verbinding is nu juist het doel dat de stichting voor ogen heeft. Mede met de opbrengsten van deze actie realiseren zij voor zo’n 110 Noordwijkerhoutse ouderen vele mooie momenten.

Ambassadeurs Alfons Morsink en Sjaak van den Berg dragen stichting Met je hart naar eigen zeggen een warm hart toe en prijzen de organisatie voor hun ondernemersgeest, waarmee zij zoveel activiteiten zonder subsidie mogelijk weten te maken. Een voorbeeld van maatschappelijke betrokkenheid waarmee de stichting laat zien dat je met enthousiasme en inzet veel moois neer kunt zetten.

Ken je ook iemand die wel eens wat extra kleur in het leven verdient? Twijfel dan niet en stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ben je zelf enthousiast geworden en zou je graag eens helpen als vrijwilliger. Ook dan kun je een mailtje sturen voor meer informatie. Neem gerust eens een kijkje op de website of op de lokale Facebook pagina Stichting met je hart Noordwijkerhout.

Foto PR.