Datum: 02-10-2023 - 17:26
05
jan
'19

Ik zie een ster! Zondag 6 januari drie koningen in Noordwijkerhout.

Een magiër, een wijze, een sterrenkundige of een koning. Wie zijn wij eigenlijk? Wij heten Balthazar, Melchior en Kasper. Waarschijnlijk ken je het verhaal al, maar wij vertellen jullie graag over onze reis uit het verre Europa, Afrika en Azië. Zondagmiddag 15.45 uur worden wij muzikaal ingehaald in Noordwijkerhout. Vanaf de Victorschool, aan de Pilarenlaan gaan wij met muziekvereniging St. Jeanne d’Arc...

en alle kinderen met lampionnen naar de Victorkerk. Daar vertellen wij ons verhaal. Dit wil je niet missen. Er zijn een beperkt aantal sterlantaarns beschikbaar, dus neem voor de zekerheid een eigen lichtje of lampion mee en kom gezellig met je vriendje/vriendin of buurjongen/meisje naar het schoolplein. Al is het nog een beetje licht, we volgen de ster.

Misschien wordt jij wel onze hulpkoning en mag je het hele weekend koning voelen en zijn. We eten stukjes cake op het schoolplein, als jij de boon vindt in jouw stukje cake, dan mag jij de koning zijn. Dus zorg dat je er bij bent, zondagmiddag 15.45 uur schoolplein van de Victorschool.

Na de korte kinderviering (16.30 uur) in de Victorkerk met medewerking van Bertijn Prins zijn er marshmallow, sterretjes, vuurkorven, chocolademelk op het kerkplein. Maak het mee en mis het niet.

Foto Werkgroep gezinsmisviering St. Victor.