Datum: 31-05-2020 - 00:36
05
okt
'12

Vanaf vandaag bent u van harte welkom bij Restaurant Willemse 1930.

Restaurant Willemse 1930 is de naam van een nieuw restaurant in Noordwijkerhout. Eigenaar Dick Willemse is een Steakhouse & Grill restaurant gestart in jaren 30 stijl en biedt er een exclusieve diner ervaring. Het restaurant in het Hart van de Bollenstreek, is geheel in ere hersteld...

in oude stijl. Traditioneel en klassiek gecombineerd met trendy toetsen van het heden. Klassieke huisgemaakte gerechten, maar op een moderne gezonde manier bereid. Inspelend op de gezonde trend, die steeds meer door de gast gekozen wordt. Klassiek in de zin van entrecôte béarnaise, caesar salade, chateaubriand, sole meunière, trendy gerechten zoals shasimi tonijn, gamba teriyaki, catch of the day met antiboise, gremolata of tapenade.

Het restaurant interieur is een subtiel en elegant ingericht en vanaf de Chesterfield bank kunt u genieten van de reuring in de keuken. Het gebruik van verse en natuurlijke ingrediënten is de norm in de keuken. De wijnkaart is samengesteld door de eigen sommelier en voor elk gerecht is een heerlijke wijn geselecteerd.

Vanaf vandaag 5 oktober heet gastheer Dick Willemse u van harte welkom, van woensdag t/m zondag van 17:00 tot 23:00 uur. Restaurant Willemse 1930 is gevestigd op Dorpsstraat 30 in het centrum van Noordwijkerhout. Via de nieuwe website (klik hier) kunt u zelfs online reserveren, maar ook per telefoon (0252-372470) is het restaurant bereikbaar.