02
okt
'12

En weg is de Piet Gijzenbrug! (update van foto's en filmpjes).

De 's Gravendamseweg tussen de rotonde Gieterij bij Gravendam en Piet Gijzenbrug is vanaf 1 oktober voor een maand volledig afgesloten. Men is druk bezig met de sloop van de Piet Gijzenbrug, welke vervangen zal worden voor een nieuwe. Tevens is men...

begonnen met opknappen van de weg op dit stuk van de 's Gravendamseweg, de weg zal van 1 oktober tot 1 november afgesloten blijven voor het doorgaande verkeer. Er is wel doorgang voor fietsers, hiervoor is een fietsbrug neergelegd over de Leidsevaart.

De provincie zal later ook nog een toplaag van het asfalt op het gedeelte Piet Gijzenburg – rotonde ’t Soldaatje in één nacht aanbrengen, wanneer er zo min mogelijk bestemmingsverkeer van de weg gebruik maakt. De planning van deze werkzaamheden wordt nader bepaald.

´s Nachts wordt er over het algemeen niet gewerkt maar blijft de weg wel afgesloten. Voor bestemmingsverkeer blijft de N 443 natuurlijk begaanbaar. Naar verwachting is het werk op 1 november 2012 klaar. Kijk voor de omleidingsroutes en meer informatie op www.zuid-holland.nl/N443

Doorvaarthoogte Piet Gijzenbrug
Vanaf 15 september is de Piet Gijzenbrug gedurende werkzaamheden aan de brug afgesloten voor de scheepvaart. Schippers worden via scheepvaartberichten op de hoogte gesteld van wijzigingen voor het vaarverkeer.


Film en foto's 1 oktober door redactie BON.