Datum: 12-05-2021 - 19:43
02
okt
'12

Voor 2de keer binnen 3 weken, brutale inbraak bij Timmers Verpakkingen op de Gieterij.

Voor de tweede keer in nog geen drie weken tijd is bij het bedrijf van Timmers Verpakkingen op de Gieterij ingebroken. Afgelopen nacht kwam er wederom een melding van de alarmcentrale, dat op twee plaatsen in het pand van het gedupeerde bedrijf het alarm afging...

De eigenaar had natuurlijk zijn telefoon binnen handbereik en direct werden de politie en de buurman van de Gieterij (die daar naast woont) gebeld. Binnen 2-3 minuten was de buurman ter plaatse en vrij snel daarna de politie en de eigenaar. De ruit van de voordeur aan de linkerkant van het pand was ingeslagen en werd geconstateerd dat wederom een flinke hoeveelheid inktcartridges en toners waren ontvreemd.

Van de daders ontbreekt toch weer elk spoor en hebben ze dus wel heel erg snel de kraak gepleegd. De politie had al gewaarschuwd dat de daders wellicht terug zouden komen. Als voorzorgsmaatregel werden alle ramen aan de zijkant van het pand voorzien van traliewerk en extra verlichting opgehangen. De voorkant van het pand die goed verlicht is en aan de doorgaande weg ligt, bleek dus geen beletsel om snel even een kraak te plegen.

De recherche heeft dinsdagochtend in het bedrijf onderzoek gedaan, op zoek naar aanwijzingen van mogelijke daders. Het voorval had plaats in de nacht van maandag op dinsdag om 00.26 uur. Bent u in die tijd langs gereden op de Gieterij en heeft u wellicht iets verdachts gezien, bel dan de politie op 0900-8844.
De ruit van de voordeur (witte plaat) aan de linkerkant werd ingeslagen.