Datum: 01-06-2023 - 17:27
30
sep
'12

Geen bus naar de trein, dat laten we toch niet gebeuren?

Ingezonden mail: Vanaf 9 december gaat Arriva het openbaar vervoer in onze regio verzorgen. In hun offerte hebben ze toegezegd dat Noordwijkerhout een directe aansluiting zou krijgen op de trein in Voorhout. Nu krabbelen ze terug en blijft de bus ver uit de buurt van het station Voorhout...

Nu is het probleem dat niet de gemeente maar de provincie gaat over het openbaar vervoer in onze regio. Willen we dat Arriva zich aan zijn beloften houdt dan moeten we dus de provincie in beweging krijgen.Stuur een mail aan een lid van Provinciale Staten. Zij controleren het provinciebestuur (Gedeputeerde Staten), die Arriva kunnen dwingen zich aan de toezegging te houden.
De tekst in de mail hoeft niet lang te zijn. Geef gewoon aan dat U wilt dat Arriva zich aan de belofte houdt om lijn 57 aan te laten sluiten op het station Voorhout, zodat Noordwijkerhout ook een goede en snelle verbinding krijgt met de rest van de regio. U kunt uw mail sturen naar één van de onderstaande Statenleden (allemaal mag natuurlijk ook)

 

VVD: FritsPaymans, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PvdA: Petra Smits  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PVV: Bart Privé via http://www.pvvzuidholland.nl

CDA: Hans Démoed  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SP:  Harre van der Nat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

D66: Jan Willem van Dongen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

GroenLinks: Alfred Blokhuizen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CU-SGP:  Willy De Zoete  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

50PLUS: John Struijlaard Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Partij voor de Dieren: Carla van Viegen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Met zijn allen kunnen we wat bereiken !

Bert Gotink, D66 Noordwijkerhout.