Datum: 08-12-2022 - 01:04
28
sep
'12

Kaartverkoop 11-11 gestart in het 53e jaar van de Kaninefaaten.

Het aftellen is begonnen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Wie wordt de 53e Prins der Kaninefaaten? Voor de 53ste keer kiezen de Kaninefaaten hun prins voor het nieuwe carnavalsseizoen. Op de 11e van de 11e wordt rond de klok van 11 over 11 de prins bekend gemaakt...

Voorafgaand aan dit spannende spektakel beloofd het weer een mooi feest te worden in De Schelf. Dit jaar zijn Karin Bloemen en Wolter Kroes van de partij. Met hun bekende hits, openen zij het nieuwe carnavalsseizoen van de Kaninefaaten. Het feest wordt compleet, met de weergaloze optredens van de junioren en senioren dansmariekes. Ook de coverband Nightlife is van de partij.

De kaarten voor zondagavond 11 november zijn vanaf heden te koop voor 15 euro bij Ton sur Ton. De kaarten voor de donateurs en de passe-partouts voor de leden van de Club van Honderd worden gebracht door de Kaninefaaten. Zij kunnen dan direct (extra) kaarten voor de 11e  van de 11e kopen. De feestzaal is deze zondagavond chic ingericht, vanaf 19.00 uur geopend en om 20.00 uur start het programma. Nette kleding of galakleding is verplicht.

Om dit grote feest mogelijk te maken is de sponsorcommissie van De Kaninefaaten druk aan de slag om de nodige geldelijke middelen bijeen te halen. Want zonder sponsoren kan dit feest van Carnaval niet bestaan!