Datum: 17-10-2021 - 21:56
25
sep
'12

Tijdelijke fietsbrug geplaatst over de Leidsevaart bij Piet Gijs.

Van 1 oktober tot 1 november is de 's Gravendamseweg tussen de rotonde Gieterij bij Gravendam en Piet Gijzenbrug volledig afgesloten. Er is wel doorgang voor fietsers, hiervoor is de afgelopen dagen een fietsbrug neergelegd over de Leidsevaart. Deze zal vanaf 1 oktober als tijdelijke...

fietsverbinding gaan gelden over de Leidsevaart. In een maand tijd wordt dan de Piet Gijzenbrug vervangen voor een nieuwe.

De provincie zal ook een toplaag van het asfalt op het gedeelte Piet Gijzenburg – rotonde ’t Soldaatje in één nacht aanbrengen, wanneer er zo min mogelijk bestemmingsverkeer van de weg gebruik maakt. De planning van deze werkzaamheden wordt nader bepaald.

´s Nachts wordt er over het algemeen niet gewerkt maar blijft de weg wel afgesloten. Voor bestemmingsverkeer blijft de N 443 natuurlijk begaanbaar. Naar verwachting is het werk op 1 november 2012 klaar. Kijk voor de omleidingsroutes en meer informatie op www.zuid-holland.nl/N443

Doorvaarthoogte Piet Gijzenbrug
Vanaf 15 september is de Piet Gijzenbrug gedurende werkzaamheden aan de brug afgesloten voor de scheepvaart. Schippers worden via scheepvaartberichten op de hoogte gesteld van wijzigingen voor het vaarverkeer.

Foto PR.