Datum: 26-09-2020 - 11:06
25
sep
'12

Bouw eerste woningen Sancta Maria terrein vordert gestaag.(foto's)

Het Sancta Maria terrein wat gedeeltelijk op Noordwijkerhouts- en Noordwijks grondgebied ligt, wordt op dit moment ontwikkeld door Bouwfonds Ontwikkeling en VORM Ontwikkeling. Inmiddels zijn de eerste zeven herenhuizen (voormalig paviljoen Paulus) bijna klaar,...

ze zullen dit najaar worden opgeleverd. De woningen zullen casco worden verkocht en op de foto's in de fotogalerij kunt u de vorderingen zien van de bouw. Dit najaar zal er ook een compleet ingerichte modelwoning worden gepresenteerd.

In totaal komen er 230 woningen op het 45 hectare grote terrein, die gefaseerd zullen worden gebouwd. Prognose is dat het hele bouwplan zal tot ongeveer 2019 zal gaan duren. Voor meer informatie kunt u naar de website Landgoed Sancta Maria Waardevol Wonen, klik hier.

Dura Vermeer is druk bezig met het herinrichten van het terrein, de nieuwe riolering is al ingegraven en er zijn reeds verschillende wegen aangelegd. Daarnaast wordt er ook tzt een fietspad dwars door het Sancta Maria terrein aangelegd, die ook voor bezoekers toegankelijk is.
Foto's redactie BON.