25
sep
'12

Vermiste vrouw levenloos aangetroffen in zee.

Het Kustwachtcentrum heeft maandagmiddag 24 september, vijf kilometer uit de kust ter hoogte van de Duindamse Slag, de 41-jarige vermiste vrouw uit Canada levenloos in zee aangetroffen. De vrouw was sinds maandagnacht 03.00 uur niet meer op haar hotelkamer...

aan het Picképlein in Noordwijk. Haar echtgenoot sloeg omstreeks 10.00 uur alarm. Omdat een uur eerder een handtas in zee was aangetroffen, met documenten van een Canadese vrouw, werd toen de echtgenoot alarm had geslagen, direct in zee gezocht naar de vrouw. De politie informeerde het Kustwachtcentrum die vervolgens reddinghelikopters en reddingboten heeft ingezet. Het Kustwachtcentrum heeft de KNRM en de Reddingsbrigade ingeseind. Ook het Korps Landelijke Politie Diensten heeft met een politiehelikopter assistentie verleend.

De vrouw werd ongeveer twee uur uur later, en vijf kilometer uit de kust ter hoogte van de Duindamse Slag, aangetroffen door het Kustwachtcentrum. Uit onderzoek is gebleken dat de vrouw zich waarschijnlijk van het leven heeft beroofd. 
Bron: Politie HM - Foto's: Leon Gielen Blik Op Noordwijk