Datum: 12-08-2020 - 20:53
21
sep
'12

Wethouder De Haas opent Wereld Alzheimer Dag bij woonzorgcentrum Topaz Munnekeweij.

Wethouder de Haas opende vrijdag 21 september een evenement wat in het teken stond van Wereld Alzheimer Dag. In samenwerking met Alzheimer Nederland verzorgde woonzorgcentrum Topaz Munnekeweij verschillende activiteiten. Het thema was  ‘Bewegen op muziek’...

 

en daarvoor kon men terecht in het woonzorgcentrum aan de Via Antiqua in Noordwijkerhout.

Het was de eerste keer dat Topaz Munnekeweij aansloot bij dit wereldwijde evenement dat vooral gericht is op mensen met dementie en hun naasten. Munnekeweij deed dat door aanwezigen te laten bewegen op muziek. De workshop ‘bewegen op muziek’ werd gegeven door Joke van der Heijden van Action4Vitality. Voorts konden  bezoekers van de Wereld Alzheimer Dag in het woonzorgcentrum terecht bij een informatiestand met diverse brochures, boeken en naslagwerken. Medewerkers van Topaz Munnekeweij stonden de bezoekers met informatie persoonlijk te woord.

 

Er was ook een stand van de stichting "Vrienden van Munnekeweij" aanwezig, bezoekers konden zich hier aanmelden als "Vriend van de Munnekeweij", klik hier voor meer info. Op de stand stond ook een wensboom waar de bewoners hun wens in de boom konden hangen, waarbij de stichting de komende tijd probeert om de wensen in vervulling te laten gaan. De muzikale omlijsting van de middag werd verzorgd door zanger Paul Sellers.
De foto's in de fotogalerij zijn van de redactie van BON.