13
sep
'12

Actie Snuffel Speelgoed "btw weg ermee".

Snuffel Speelgoed is de Speelgoedwinkel van ons dorp. Per 1 oktober wordt de btw verhoogd van 19% naar 21% en daarom houdt Snuffel Speelgoed vandaag en morgen een superactie. U krijgt op het hele assortiment een korting van maar liefst 21% onder het motto: BTW weg ermee!!!

De actie geldt op het hele assortiment en wel voor vandaag (13-09) en morgen (14-09) bij Snuffel Speelgoed in de Zeestraat in Noordwijkerhout.

Top1Toys Noordwijkerhout bestaat niet meer. Nu is er Snuffel Speelgoed in het dorp. Dezelfde mensen, maar geen franchise meer. Van Top1Toys hadden we helaas geen voordelen en dus hebben we besloten om zelfstandig verder te gaan. Dat betekent dan ook dat we daar geen kosten meer aan hebben en dus ook dat de prijzen omlaag kunnen. We zijn nu gemiddeld 20% goedkoper dan de andere (speelgoed)-winkels. Voor hetzelfde geld koop je dus meer!

Daarnaast hebben we een gigantisch aanbod van speelgoed op onze website www.snuffelspeelgoed.nl. Niet altijd meteen op voorraad, maar wel snel leverbaar. Ook weer tegen messcherpe prijzen! En alsof dat nog niet genoeg is, kan je ook nog je oude speelgoed bij ons inleveren. Wij proberen het te verkopen en de opbrengst delen we. Dat is nog eens makkelijk verdienen!

Als je bijna jarig bent, kun je een Snuffelbox bij ons vullen met alle cadeautjes die je graag zou willen krijgen. Vertel het aan iedereen die het weten moet en zij kopen de cadeautjes uit de Snuffelbox en geven die daarna aan jou!