Datum: 01-06-2023 - 10:41
29
dec
'18

Nieuwjaarswandeling met Inloop Puyckendam en de Buurtsportcoach.

Begin het nieuwe jaar goed en wandel met ons mee op maandag 7 januari. Inloop Puyckendam organiseert in samenwerking met de Buurtsportcoach een gezellige wandeling voor iedereen die het leuk vindt om te wandelen en met elkaar in contact te komen. Dit keer gaan we wandelen bij de Amsterdamse Waterleidingduinen (ingang de Zilk). De wandeling is ongeveer 5 km lang en wordt op een rustig tempo gelopen. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om mee te wandelen....

U bent van harte welkom om op 7 januari met ons mee te wandelen! Na afloop van de wandeling kan er nog even nagepraat worden onder het genot van een drankje.

We willen u vragen om u van te voren op te geven, zodat wij weten hoeveel personen er mee gaan. Wilt u meer informatie of wilt u zich opgeven?  Neem dan contact op met Irma (inloop Puyckendam) of Kirsten (Buurtsportcoach).

Irma kunt u bereiken via 06-22439398 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kirsten kunt u bereiken via 06-45645980 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Datum: 7 januari 2019
Tijd: 13.00-15.00 uur
Verzamelen om 12.45 uur bij SOP/Puyckendam, Pilarenlaan 4, Noordwijkerhout. 
Kosten: er zijn geen kosten verbonden aan de wandeling