Datum: 02-06-2023 - 20:59
20
dec
'18

Voedselbank bedankt Noordwijkerhout.

Afgelopen zaterdag heeft Noordwijkerhout weer eens zijn sociale hart laten spreken. De inzameling voor de Voedselbank Noordwijkerhout is weer een ongekend succes geworden. Tussen 10.00 en 16.00 uur hebben de Noordwijkerhouters met elkaar 129 goed gevulde kratten bijeen gebracht. Daarnaast nog eens 200 Euro om voor onze clientèle verse producten te kunnen kopen. Naast het dankjewel richting de gulle gevers wil de Voedselbank alle zeer betrokken en enthousiaste vrijwilligers bedanken....

Ook bedankt de Voedselbank Autobedrijf Kleverlaan op Gravendam voor het beschikbaar stellen van hun bestelbus, waarmee vrijwillige chauffeurs alle kratten vanaf de vier supermarkten naar het verdeelcentrum kon vervoeren.

Binnen het verdeelcentrum is keihard gewerkt om alle producten weer overzichtelijk in de schappen te verwerken. De schappen zijn weer gevuld en kunnen we voorlopig weer vooruit om onze inwoners, die het draagkrachtig erg lastig hebben, weer van mooie producten te voorzien.

De Voedselbank Noordwijkerhout bedankt een ieder voor zijn/haar bijdrage en wenst iedereen hele fijne en gezonde feestdagen.