Datum: 28-05-2023 - 05:52
18
dec
'18

Vrienden van Munnekeweij bieden kerststukken aan bewoners. (foto's)

Uit onderzoek blijkt dat meer dan een miljoen ouderen in Nederland eenzaam zijn en nauwelijks sociale contacten hebben. Veel ouderen zijn met Kerstmis dan ook alleen. Grotere en kleinere organisaties spannen zich in om ook juist met deze feestdagen aan ouderen te laten weten dat er aan hen gedacht wordt. Deze organisaties roepen de bevolking van Nederland op om in deze dagen een kerstkaart te sturen naar en in contact te komen met ouderen. De Stichting Vrienden van Munnekeweij....

blijft hierin niet achter. Juist in deze feestelijke, maar voor ouderen als lastig ervaren, tijd willen de Vrienden van Munnekeweij ook dit jaar de kerststukken realiseren.

Op vrijdag 14 december boden namens de Vrienden van Munnekeweij, Piet Broekhof en Ineke Duivenvoorden symbolisch het eerste kerststuk aan de heer v.d. Wal. Vrijwilligers bezorgden vervolgens bij alle bewoners het prachtige kerststuk op de kamer.

Een symbolisch blijk van aandacht daarmee wensen we de bewoners van Munnekeweij goede en sfeervolle kerstdagen. Voor meer informatie over de Vrienden van Munnekeweij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto PR.