Datum: 02-10-2023 - 15:46
16
dec
'18

Carnavalsverenigingen organiseren Winterfeest 2.0 in de Schelft.

Jaren is het Winterfeest voor mensen met een beperking een begrip geweest in de Duin- en Bollenstreek. Dit werd altijd georganiseerd door de Zevensprong. Deze hebben helaas besloten om dit feest door verschillende redenen niet meer te organiseren. Wij als carnavalsverenigingen uit de streek vonden dat dit niet mocht gebeuren. Hebben de koppen bij elkaar gestoken en de handschoen opgepakt om dit mooie feest voor deze mooie mensen een doorstart proberen te geven. Alle carnavalsverenigingen uit de...

Duin- en Bollenstreek zijn betrokken bij de organisatie van dit feest. Met geen geld/ruimte zijn wij van start gegaan. Wat blijkt heel veel mensen zijn enthousiast om mee te helpen.

Bijvoorbeeld de zaal van Optisport de Schelft krijgen we tot onze beschikking en diverse artiesten uit de streek treden belangeloos op. En natuurlijk niet vergeten De Bollenband treed op.

Dit Winterfeest 2.0 gaat plaats hebben op vrijdagavond 11 januari 2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur (zaal open om 18.30 uur) in De Schelft van Noordwijkerhout.