Datum: 29-03-2023 - 11:59
16
dec
'18

Sfeervolle Kerstsamenzang van De Harpe Davids en Shantykoor ’t Bollenhart. (foto's)

Zaterdag 15 december was in de St. Jozefkerk de jaarlijkse kerstsamenzang. Ook dit jaar werd deze avond georganiseerd door muziekvereniging de Harpe Davids. Shantykoor ’t Bollenhart, pastor Claassens en ds. Mandemaker verleende hun medewerking. De Harpe Davids en het Shantykoor ‘t Bollenhart lieten samen en afwisselend mooie kerstliederen horen. Ook de aanwezigen konden naar hartenlust meezingen met bekende kerstliederen. Het was weer een volle...

 en sfeervolle kerstsamenzang in de prachtig kerstversierde St. Jozefkerk. De Harpe Davids is in aanloop naar de kerst nog meer te beluisteren.

Vrijdag 21 december, tijdens lichtjesavond, kunt u genieten van de Harpe Davids en Easy does it. Wij zorgen voor een heerlijke muzikale kerstsfeer in de Witte Kerk. Kom gezellig langs tussen 19.00 uur tot 21.00 uur en geniet met ons mee. Voor dit concert is de entree gratis en de warme glühwein en chocolademelk staan voor u klaar. 

Maandagavond 24 december verleent het koperensemble van de Harpe Davids haar muzikale medewerking tijdens de kerstnachtdienst in de Witte Kerk met als voorganger ds. E. Mandemaker. Aanvang 22.00 uur. Kom op tijd! Na afloop drinken we op de steeg warme glühwein en chocolademelk.

Meer weten over de Harp? Kijk voor meer informatie op www.harpedavidsnwh.nl en volg ons op http://www.facebook.nl/harpedavidsnwh

Foto's Theo Bader.