Datum: 28-05-2023 - 04:02
16
dec
'18

Stichting Hakuna Matata: Kerst met een rode draad.

Na het succes van de vorige samenkomsten organiseert Stichting Hakuna Matata uit De Zilk wederom een mooi sfeervol samenzijn op kerstavond in de Heilig Hartkerk in De Zilk. Er is een gelegenheidskoor gevormd van 40 enthousiaste mensen. Sinds oktober repeteren zij wekelijks onder leiding van Berry van den Bercken en Heidi Meiland en worden zij muzikaal ondersteund door een gelegenheidsband. Tijdens deze kerstsamenkomst wordt stilgestaan bij het kerstverhaal en de kerstgedachte. Dit wordt op een originele manier...

gebracht in woord, muziek en zang waarbij deze keer het warme gevoel van verbondenheid met kerst als een rode draad door de viering zal lopen en een prominente rol zal innemen. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt dan bent u van harte uitgenodigd om deze samenkomst bij te wonen op Kerstavond 24 december om 23.00 uur in de Heilig Hart kerk aan de Beeklaan in De Zilk. 

Na afloop kunt u achterin de kerk even napraten onder het genot van warme chocolademelk, glühwein en kerstbrood. Voor meer informatie: www.hakunamatata-dezilk.nl.