Datum: 02-10-2023 - 09:31
15
dec
'18

Kaarsjesavond 2018 met als thema 'Met kerst-mis ik je'. (foto's)

"We willen je naam blijven noemen, blijven horen en we willen over je praten”. Daar ging het om tijdens Kaarsjesavond 2018 op vrijdagavond 14 december in de Jozefkerk in Noordwijkerhout. Het thema van deze avond was: “Met kerst-mis ik je”. Hoe moeilijk kunnen de dagen zijn als je iemand moet missen door overlijden, door een scheiding, door een zieke partner die niet in je nabijheid is of doordat kinderen niet meer thuiskomen door omstandigheden. Juist in de kersttijd, een tijd van gezelligheid en samenzijn...

worden we er extra mee geconfronteerd en is er nog meer behoefte om het te delen. Troost, warmte, geborgenheid en licht; dat is wat we zoeken tijdens kaarsjesavond, in de vorm van gedichten en mooie muziek. 

Popkoor Bloom uit Noordwijkerhout zorgde met zang en muziek voor een passende mooie muzikale invulling van deze Kaarsjesavond. Na de bijeenkomst was er voor iedereen een brandend kaarsje om mee te nemen naar huis, op het kerkhof bij een dierbare neer te zetten of om te brengen bij iemand die men licht en warmte gunde. 

Foto's Cees van Zelst.