Datum: 06-03-2021 - 06:19
10
sep
'12

Laat de bandenspanning van uw auto 21 september op de Brink controleren.

Wist u dat u 2>5% meer brandstof verbruikt als uw autobanden niet de juiste spanning hebben? Dat is niet alleen slecht voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Daarom biedt de gemeente u een kosteloze bandenservice aan op vrijdag 21 september op De Brink. Hoe gaat het in z’n werk???

U kunt uw auto parkeren op De Brink en het bandenteam komt langs om de banden op te pompen tot de door de fabrikant geadviseerde spanning. Als bewijs zult u een kaartje aantreffen onder de ruitenwisser met zowel de oude als de nieuwe bandenspanning. U kunt er op wachten, maar u mag uiteraard ook intussen uw boodschappen gaan doen.

 

Liever niet?
Staat uw auto op De Brink en wilt u liever geen gebruik wilt maken van deze kosteloze bandenservice, dan kunt u dit kenbaar maken bij de medewerkers van Band op Spanning. Zij zullen nooit ongevraagd aan uw auto komen.

Nog meer goede redenen voor een goede bandenspanning:

-         minder onnodige slijtage

-         betere wegligging

-         kortere remweg

-         verminderd risico op klapband

 

Vragen en informatie:
Kijk voor meer informatie op www.bandopspanning.nl. Voor vragen kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Bron: Gemeente Noordwijkerhout.