Datum: 09-02-2023 - 14:37
07
dec
'18

Nieuws+uitslagen bridgeverenigingen en clubs, Gezelligheid Troef, Het Juiste Bod, Gambri en BC De Schelft.

Noordwijkerhout is verschillende bridgeverenigingen en bridgeclubs rijk en heel wat dorpsgenoten beleven veel plezier aan dit kaartspel. De uitslagen kunt u iedere week bekijken op Blik Op Noordwijkerhout. We geven u nieuws, verslag en uitslagen van de Bridgevereniging Gezelligheid Troef, Bridgeclub De Schelft, Bridgeclub Het Juiste Bod en van Senioren Bridgeclub Gambri....

Hierbij nieuws, een eventueel verslag en de uitslagen.

Bridgeclub De Schelft 1-12-2018
Met smakelijke pepernoten en zoet schuim op de tafels werd maandag 1 december begonnen aan de eerste zitting van de 3e ronde. De eerste klap is een daalder waard zullen spelers gedacht hebben en werden er mooie 60% scores genoteerd met de zaaltop voor de heren Broekhof uit de A lijn met 63.33%. > Klik hier voor de uitslagen (pdf)

Bridgevereniging Gezelligheid Troef 6-12-2018:
Sinterklaas is weer voorbij. Alle spanning is verdwenen en men kon weer vrij bridgen. De hoogste score werd in rood behaald door Marleen en Piet Balk 68,75 % > Klik hier voor de uitslagen. (pdf)  

Seniorenbridgeclub Gambri 6-12-18: 
> Klik hier voor de uitslagen. (pdf)

Bridgevereniging Het Juiste Bod 5-12-2018:
De bridgeavond was heel bijzonder. De bridgers werden verrast met een rijm van de Sint en er waren ook pepernoten en een pakjes. Bij het juiste bod zag je blijde gezichten: gezelligheid troef! > Klik hier voor de uitslagen. (pdf)