Datum: 28-05-2023 - 04:51
02
dec
'18

Kerst met Popkoor Bloom.

Popkoor Bloom mag in december maar liefst zes bijzondere concerten geven. Zo is het koor op zondag 9 december te gast bij de Kerstmarkt in Haarlem. Daar wordt twee keer opgetreden in de historische Gravenzaal van het Haarlemse Stadhuis. Op woensdag 12 december om 17.15 uur zingt Bloom op de Kerstmarkt van Zorgboerderij de Hafakker in Noordwijkerhout. Op vrijdag 14 december verzorgt Bloom de muzikale omlijsting....

van Kaarsjesavond in de Sint Jozefkerk te Noordwijkerhout (19.00 uur). Kaarsjes avond heeft geen kerkelijk karakter, het is een bijeenkomst voor iedereen die behoefte heeft aan samenzijn, samen delen en troost, met als thema “met kerst-mis ik je”.

Zaterdag 15 december verrast Bloom de bewoners en familieleden van Woonzorgcentrum Sophieke in Wassenaar. Op zondag 16 december trakteert Bloom de ruim 100 deelnemers aan de Solex Christmas Ride (in kerstmanpak) op een warm muzikaal onthaal aan de finish bij Winterland Nederzandt. En tijdens Lichtjesavond, 21 december, zingt Bloom tussen 19.00 en 21.00 u op de veranda van het Wapen van Noordwijkerhout.

Bloom wordt daarbij afgewisseld door de Charles Dickens groep van St Jeanne d’Arc. De NOV zorgt voor snert, warme chocolademelk en glühwein, het witte kerkje voor een sfeervolle entourage, kortom alle ingrediënten om echt in de kerstsfeer te komen zijn aanwezig! De leden van Bloom en het Charles Dickens orkest hopen u te zien om dan samen te dromen van een witte kerst.

Op alle locaties is de toegang gratis en Bloom nodigt iedereen van harte uit om een of meer van de concerten bij te wonen. Echt tijd om daarna even bij te komen krijgen de dames en heren van Bloom niet, want op zaterdag 5 januari 2019 wacht het grootse, feestelijke en bijzondere Nieuwjaarsconcert Noordwijk ter gelegenheid van de fusie van de gemeenten Noordwijk en Noordwijkerhout.

Bloom is enorm trots om haar steentje aan deze avond te mogen bijdragen. Het wordt een prachtig, niet te missen programma, dus “save the date”!

Bloom heeft nog ruimte voor enkele bassen en doet hierbij een oproep aan alle heren van de bollenstreek: start het nieuwe jaar met een goed besluit en meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over de agenda van Bloom: www.popkoorbloom.nl.