Datum: 30-09-2023 - 04:07
29
nov
'18

Verkoop gestart fase 1 'Het Zilt' in De Zilk met in totaal 34 woningen.

Woningzoekenden in De Zilk hebben de afgelopen paar jaar veel geduld op moeten brengen maar eindelijk is het zover, de eerste 34 woningen van het nieuwbouwproject 'Het Zilt' in De Zilk zijn vandaag in de verkoop gegaan. Persbericht 29-11-2018: Aan de noordwestkant van De Zilk (circa 2.300 inwoners), gemeente Noordwijkerhout, is dorpsuitbreiding 'Het Zilt' gepland. De Van Rhijn Bouw ontwikkelt hier in totaal 130 energiezuinige appartementen en grondgebonden woningen....

Dit in combinatie met commerciële ruimte voor een supermarkt en G.O.E.D. (Gezondheidsvoorzieningen Onder Eén Dak) en een sfeerrijk parkplein met veel groen. Het betreft hier één van de mooiere plekjes van de Bollenstreek. Landelijk gelegen met duin, strand en de grote steden binnen bereik. De 130 woningen in “Het Zilt”, zowel koop als huur, worden vanaf 2019 gefaseerd gerealiseerd. 

Fase 1 die vanaf 29 november in de verkoop is gegaan omvat 12 twee-onder-een-kapwoningen aan de zuidkant van de wijk, direct grenzend aan het nieuwe parkplein. Gecombineerd met 22 eengezinswoningen aan de oostrand van het bouwplan, grenzend aan de Sportlaan.

Door de ruime opzet en grootte van de kavels, de vergelijkbare volumes en dezelfde, stijlvolle architectuur met aarde- en zandtinten vormen de woningen van 'Het Zilt' een harmonieus geheel. Het betreft hier een veelbelovende start voor een compleet nieuwe woonwijk, vlakbij de doorgaande N206 en het schitterende natuurgebied van de Amsterdamse waterleidingduinen. Met alles in zich om uit te groeien tot een vitale woonambiance en een verrijking van De Zilk.

Klik hier voor de website met alle informatie.