Datum: 09-02-2023 - 12:52
28
nov
'18

Sinterklaas ontvangt 211 kinderen in het 'Pietenhuis'. (foto's)

Met de Sint weer in het land organiseert het NOV (Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging) ook dit jaar weer het Pietenhuis op de Dorpsstraat 3c en daar vinden weer verschillende activiteiten plaats. De activiteiten duren 45 minuten. Kaartjes a € 1,- zijn verkrijgbaar bij VVV Noordwijkerhout aan de Dorpsstraat 8. Kom op tijd, want vol = vol! Elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag tot en met 1 december is er met hulp van vrijwilligers...

een leuk programma met verschillende sessies opgezet, van knutselen tot speculaas maken. Natuurlijk bracht de Sint ook een bezoek aan het Pietenhuis en dat deed hij met drie Pieten op woensdagmiddag 28 november. Maar liefst 211 kinderen werden er in drie sessies in het Pietenhuis verwelkomt en zij mochten een mooie kleurplaat maken voor de Sint.

Zangeres Guusje Schuit zong samen met de kinderen een flink aantal liedjes voor de Sint en ook de polonaise deed zijn intrede in het Pietenhuis. Een super gezellige middag voor de Sint met zijn Pieten en de kinderen, met dank aan alle vrijwilligers van het Pietenhuis.

Programma Pietenhuis 2018:
* Woensdagmiddag 14 november: Pietsenmutsen maken. (klik hier voor de foto's)
* Zaterdag 17 november: Intocht van de Sint en zijn Pieten. (klik hier voor de foto's)
* Woensdag 21 november:   Speculaas maken
* Zaterdag 24 november:      Pieten disco & spelletjes & bingo 
* Woensdag 28 november:   Sint en verrassing  (zie foto's in de fotogalerij)
Laatste activiteit:
* Zaterdag 1 december:        Knutselen met Pieten  (14.00 uur, 15.00 uur)

Foto's Sint-middag BON.
Klik hier voor een kort filmpje.