27
nov
'18

Sinterklaas en zijn Pieten op visite bij de zwemvereniging. (foto's)

Maandagavond 26 november werden de jongste zwemmertjes van de Zwemvereniging Noordwijkerhout in zwembad De Schelft blij verrast met een bezoek van Sinterklaas. Speciaal voor deze gelegenheid had hij twee van zijn sportiefste Pieten meegenomen. De zwemjuffen en meesters hadden diverse waterspelletjes klaargezet zodat de kinderen zich prima vermaakten. De Sint riep iedere keer een groepje van de kinderen bij zich om even met ze te praten...

en de voor hem gemaakte tekeningen in ontvangst te nemen. De Sint had trouwens wel weer heel ondeugende Pieten meegenomen, omdat zij steeds rare dingen deden. Op de duikplank liggen, spelletjes verstoren en ballen gooien. Ze kregen het zelfs voor elkaar om een zwemtrainster in het water te gooien....en toen moesten ze rennen!

De Pieten zijn ondanks alle gekke capriolen zelf niet in het water gevallen en konden, nadat de kinderen een liedje gezongen hadden, weer droog mee met Sinterklaas. Al met al een zeer geslaagde avond en ze hopen dat de Sint volgend jaar weer langskomt.

Foto's BON.