26
nov
'18

Sinterklaas komt voorlezen in de bibliotheek van Noordwijkerhout.

Hoog bezoek in de Bibliotheek Bollenstreek, vestiging Noordwijkerhout. Sinterklaas komt op vrijdag 30 november van 15:30 tot 16:15 uur voorlezen. De Sint heeft het druk, maar voor het voorlezen van een boek maakt hij graag tijd vrij. Samen met zijn voorleespieten trakteert hij op mooie verhalen en snoepgoed. Sinterklaas heeft advies gevraagd over de boeken die hij kan voorlezen. De Bibliotheek heeft een grote collectie Sinterklaasboeken...

voor alle leeftijden. Een leuk boek is ‘De kleren van Sinterklaas’ van Paul Biegel en Sanne te Loo over Anouk, die zeker weet dat Sinterklaas komt logeren want ze heeft een koffer met zijn kleren zien staan in de logeerkamer. Van de bekende schrijver Sjoerd Kuyper is het vrolijke prentenboek ‘Het kleinste Pietje’ waarin Broes de hoofdrol speelt.

Zijn vader is vriend van Sinterklaas en gaat met andere ouders naar Spanje om Sinterklaas te helpen. Broes wil ook graag mee en verstopt zich om de bus. Welk boek Sinterklaas kiest weten we nog niet, maar iedereen is welkom om te komen luisteren. Meedoen is gratis.