Datum: 09-06-2023 - 00:47
22
nov
'18

Scouts verkennen Amsterdam. (foto's)

Afgelopen weekend hielden de scouts van Scouting Bosgeest een overnachting op het clubhuis. Hierdoor hadden zij een extra lange opkomst waardoor zij heel veel konden doen. De 14 jongens, in de leeftijdscategorie tussen de 11 en 15 jaar, werden vrijdagavond na het eten ontvangen in het clubhuis. Het weekend werd begonnen met een groot spel in het donker waarna er een kampvuur werd aangestoken....

Uiteraard gingen zij pas laat slapen, waardoor zij zaterdag moeite hadden met opstaan….. Op zaterdag is de groep naar Amsterdam afgereisd. Daar hebben de jongens, met hun subgroepje, met de tram een speurtocht gemaakt langs de top bezienswaardigheden van Amsterdam zoals het Museumplein, de Dam en het Vondelpark. 


Vervolgens hebben zij een bezoek gebracht aan de Amsterdam Dungeon, een attractie waarbij er verhalen uit de geschiedenis van Amsterdam worden nagespeeld en naverteld. Vol nieuwe indrukken keerde de groep terug naar Noordwijkerhout. Daar hebben zij lekkere patat gegeten en een film gekeken waarna zij weer werden opgehaald door hun ouders.

Scouting Bosgeest heeft elke zaterdagmiddag opkomst tussen 14-16 uur aan de van der Weijdenlaan. Bij de scouts zijn nieuwe jongens welkom. Wil je een keertje komen kijken? Dat kan! Kijk op www.bosgeest.nl en meldt je aan voor een kijkopkomst.

Foto's Scouting Bosgeest.