Datum: 03-06-2023 - 03:24
22
nov
'18

Drukke decembermaand voor Shantykoor ’t Bollenhart.

Ook dit jaar zal Shantykoor ’t Bollenhart in de tweede helft van december weer een aantal sfeervolle kerstoptredens verzorgen. Want behalve een groot aantal zeemansliederen heeft het koor ook een vijftigtal kerstnummers op haar repertoire staan. Daaronder zijn welbekende kerstliederen zoals ‘Stille Nacht’, maar ook evergreens als ‘Let it snow’ en ‘White Christmas’. Op zaterdag 15 december treedt ’t Bollenhart naast...

harmonieorkest Harpe Davids op in de St. Jozefkerk tijdens de jaarlijkse kerstsamenzang. De aanvang is om 19.00 uur, maar vanaf 18.30 uur kunt u al genieten van de muzikale klanken van beide verenigingen. Op dinsdag 18 december geeft het koor een kerstconcert in de aula van Munnekeweij. De aanvang is om 19.30 uur.

Op vrijdag 21 december zal ’t Bollenhart , evenals vorig jaar, weer bijdragen aan de gezellige sfeer in ons dorp tijdens de Lichtjesavond. U kunt het koor dan vinden ter hoogte van het Uitvaarthuys aan de Dorpsstraat. 

Vervolgens staat voor zondag 23 december het volgende optreden gepland. Van 16.00 tot 17.30 uur zal ’t Bollenhart in Huis ter Duin in Noordwijk een kerstconcert geven. Hier kunt u in een schitterende ambiance genieten van bekende kerst-melodieën. 

Tenslotte volgt dan op tweede kerstdag het hoogtepunt uit de reeks optredens: de eucharistieviering van 10.00 uur in de St. Jozefkerk, waarbij ’t Bollenhart de gezangen verzorgt. Al vele jaren zorgt deze bijzondere viering voor een volle kerk. 

Dan is er zaterdag 24 november nog een bijzonder optreden van ’t Bollenhart in de Schelft. Dan kunt u in een gezamenlijk optreden met het VrijeTijdsOrkest van Jeanne d’Arc o.a. de volksliederen van Noordwijk, Noordwijkerhout en de Zilk beluisteren en meezingen.

De aanvang is om 13.00 uur. Met recht een drukke periode waarop de koorleden zich met veel plezier en enthousiasme voorbereiden. Shantykoor ’t Bollenhart nodigt eenieder dan ook van harte uit om één of meerdere van hun optredens bij te wonen.

Foto Theo Bader.