Datum: 02-10-2023 - 06:00
18
nov
'18

Supertulpkabouterman en Prinses Wonderwoman het nieuwe Prinsenpaar der Tulpkabouters.

Rond 21.00 uur startte zaterdagavond 17 november de show van The P-Factor georganiseerd door de Tulpkabouters in Café Van der Geest in de Zeestraat . Alle kandidaten zijn de afgelopen week bekend gemaakt via sociale media. In de eerste ronde hebben de kandidaten voor de gehele zaal hun motivatie toegelicht. Hier vielen een aantal kandidaten af door middel van de bekende rode kruizen. Na deze eerste afvalronde 

was het tijd voor King Rock en Prinses Vegas om af te treden en hun seizoen af te sluiten. Ans Geerlings en Mary van Eeden werden bedankt voor hun inzet als hoffotograaf en costumière der Tulpkabouters. Zij ontvingen een oorkonde en bloemen van de vereniging.

In de tweede ronde hebben de kandidaten hun meeste beschamende carnavalsavontuur gedeeld met de zaal. Ook hier vielen meerdere kandidaten af waardoor er nog twee kandidaten overbleven. Vervolgens is de jury, bestaande uit King Rock en Prinses Vegas, Roel (senaat) en Lotte (bestuur), in overleg gegaan en maakte het definitieve unanieme besluit. In een grote gouden envelop stond het antwoord: Melanie Tegelaar gaat de vereniging voor als prinses. Maar wie gaat de vereniging voor als prins?

In de zaal werd gezocht door middel van zoeklichten maar uiteindelijk kwam de nieuwe prins ‘uit de lucht vallen’. Het prinsenpaar van het komende seizoen zijn Nico Ouwehand en Melanie Tegelaar. Zij gaan de vereniging voor als Supertulpkabouterman en Prinses Wonderwoman. Naast hen staan de volgende adjudanten: Ilona Breugem (hoofdadjudant), Roy van der Plas, Piet Heemskerk en Lieke Vreeken. Na het officiële gedeelte ging het dak eraf met de gastartiest: Jelle B.

De volgende feestavond van de Tulpkabouters staat gepland op 16 februari 2019, zet hem alvast in de agenda!

Foto's BON.