16
nov
'18

De P factor Liveshow in Café vd Geest.

Morgenavond is het zover!! Dan wordt Café Van der Geest in de Zeestraat omgetoverd tot de stage van de finaleshow van de P factor. In deze liveshow wordt er heftig gestreden om datgene waar het op dit moment allemaal om draait in Kokkerhout “Het Prinsenschap der Tulpkabouters”. Tijdens deze show zullen de laatste 11 kandidaten verschillende beproevingen moeten ondergaan om de vakkundige jury te overtuigen dat zij het Prinsenschap verdienen...

Ook zal tijdens de show een welbekende artiest optreden. Jelle B zal zijn gigantische talenten vertonen op zijn gitaar om deze avond nog grootser te maken dan dat hij al is. Heb jij de afgelopen periode onder een steen geleefd en heb je geen idee waar dit allemaal over gaat??

GEEN PANIEK!! Check onze Facebook-pagina of onze Instagram om te kijken wat je allemaal gemist heb en wie de finalisten zijn. Dan weet ik zeker dat wij ook jou zaterdagavond a.s. vanaf 20:00 uur mogen verwelkomen in Café Van der Geest tijdens de Liveshow van de P Factor!! Tot morgen!!! 

CV De Tulpkabouters