Datum: 28-09-2023 - 00:43
19
nov
'18

De film 'Eight below' in de bioscoop van Munnekeweij.

Zondagmiddag 25 november kunt u opnieuw genieten van een leuke film in de bioscoopzaal van Topaz Munnekeweij. Deze keer wordt de film 'Eight below' vertoond. De entree is gratis, maar let op 'vol is vol'. De consumpties zijn voor eigen rekening en kunnen voldaan worden met de consumptiekaart die verkrijgbaar is bij de servicebalie....

Om 14.00 uur vangt de film aan en u dient uiterlijk 13.45 uur aanwezig te zijn bij Topaz Munnekeweij Via Antiqua 25 in Noordwijkerhout. Voor verdere inlichtingen 0252-375544. Iedere laatste zondag van de maand in de maand met de R vertonen wij een film. De eerste volgende kunt u alvast noteren, dit is zondag 30 december.

Eight below:
Walt Disney Pictures presenteert EIGHT BELOW, een spannende, avontuurlijke en ontroerende actiefilm over vriendschap en trouw. Barre weersomstandigheden en een vreselijk ongeluk dwingen de leden van een wetenschappelijke expeditie om zich terug te trekken uit Antarctica. Survivalgids Jerry (Paul Walker) moet zijn geliefde sledehondenteam achterlaten om de meest meedogenloze winter op aarde te overleven.

Gedreven door hun standvastige vriendschap en geloof in elkaar maken de honden en de diepbedroefde Jerry, die zich door niets laat weerhouden om ze te redden, een verbluffende reis om weer bij elkaar te komen. Een indrukwekkende en inspirerende film die het hele gezin zal bijblijven.

Tekst en foto Topaz Munnekeweij.